Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-12-22 (torsdag)
Årets Smak Juleskum Skumtomtar

Test av Årets Smak på Cloettas Juleskum: Skumtomtar med smak av gröt och kanel

1 st Juleskum 2016 – Tomtegröt & Kanel (100 gram) (Cloetta)

Sonen, 14 år: Sonen åt av de vanliga skumtomtarna och sade att han skulle smaka gröt-tomten senare, men han gjorde det aldrig.
Dottern, 16 år: Dottern gillar inte vanliga skumtomtar men testade Årets Smak för sakens skull… vilket hon sade sig ångra i efterhand.
Pappan: Pappan smakade gröt-tomten men spottade ut den… tydligen föll den inte alls honom i smaken. (Den med choklad gillade han dock så mycket att han föreslog att vi aldrig skulle köpa den igen – den var alltför svår att motstå.)
Mamman: “Den smakar bättre än vad jag trodde… men det säger inte så mycket. Den påminner lyckligtvis varken om gröt eller kanel men smaken var alltför frän för att den skulle slinka ner utan problem.”

Kommentar: Ärligt talat, “Tomtegröt & Kanel” lät inte alls tilltalande och därför hade familjen även inhandlat de “riktiga” varianterna av Juleskum när Årets Smak skulle testas. Gröt- och kanel-tomten gjorde ingen succé men den chokladdoppade varianten (som vi inte brukar köpa hem) var desto mer eftertraktad.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se