Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-09-08 (torsdag)
rotfruktssoppa Ekologisk Skånska Rotfrukter och Ramslök soppa Felix mustig soppa

Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.

1 st Ekologisk Skånska Rotfrukter och Ramslök soppa, Felix, 475 g
1 st tekaka med Prästost (och ev. paprika)
  1. Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
  2. Förbered ost- (och ev. paprike-) tekakan.
  3. Servera soppan tillsammans med tekakan.

Mamman: “Även om soppan inte kommer upp i klass med de rotfruktssoppor man tillagar själv så smakar den helt OK med sin ganska mjuka smak. Här finns gott om stora bitar av morot och andra rotfrukter. Om det inte vore för ramslöken, som tar över alldeles för mycket, så hade soppan kunnat få riktigt bra betyg. Det är likväl en soppa som jag gärna köper hem igen som backup-plan de dagar man inte orkar/vill tillaga en soppa från grunden.”

Kommentar: Detta var den sista i raden av de sju tester av färdiga Felix-soppor som vi genomfört här under hösten. Denna soppa hamnade bland de som vi kan tänka oss att köpa igen. Nästa gång kommer den att serveras med en ost-tekaka utan paprika då den skarpa smaken inte riktigt passade ihop med den ganska milda soppan.

Se hela testet (som uppdaterats efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se