Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-01-01 (fredag)
1:a januari bakpotatis

Fredagen den 1:a januari:

♥ Dagens Julplaner:
Ivanhoe klockan 15Spendera tid med familjen

♥ Dagens JulNyårsmusik:
Lyssna på “Happy New Year” med Abba via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Nyårsdagen “firades” med en trevlig familjemiddag bestående av bakad potatis och bacon samt några timmar i TV-soffan med den klassiska nyårsdagsfilmen “Ivanhoe“. Det senare var det dock endast föräldrarna som gjorde då barnen ännu inte förstått nöjet i att se samma, långa, film varje år. Vissa traditioner går tydligen inte att föra i arv. 🙂

Förra året pågick vår julblogg fram till Tjugondag Knut, men då vi denna gång valt att fira julen lite mer måttligt så avslutar vi julbloggen redan här. Förmodligen kommer den sparsamma juldekorationen att tas ned inom kort och sedan blir det en trevlig Trettondagsmiddag. Vi ses förhoppningsvis igen inför julen 2016. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se