Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-26 (lördag)
Toffifee

När det gäller julchokladaskar så har familjen en överlägsen favorit.

Barnfamilj.se:s favorit:
Toffifee

Kommentar: Förra julen kom vi fram till att Aladdin Dark var vår favorit av Aladdin-askarna men i ärlighetens namn så köps de nog hem mer av gammal vana än för att det faktiskt är gott. Nej, får vi välja så tar vi hellre en ask med Toffifee. Godare men inte nödvändigtvis billigare, då de försvinner i ett nafs och behöver ersättas flera gånger. 😉

(OBS! Detta ska inte ses som någon absolut fakta-text utan är endast avsedd att dokumentera Barnfamilj.se:s jul och hjälpa oss planera framtida jular. Andra familjer har kanske/förmodligen andra favoriter.)

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se