Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-26 (lördag)
julknäcke Leksands Julknäcke knäckebröd

Test av årets Julknäcke från Leksands Knäckebröd.

Leksands Julknäcke 2015 (Betyg: 4/5)
(Smaksatt med äpple och kanel)
Mamman: “Med en hint av äpple och kanel så var detta julknäcke betydligt mildare än andra julknäcke jag smakat. Detta visade sig vara positivt då det passade ihop med det mesta på julbordet och inte tog över helt. Mycket gott.”

Kommentar: Efter förra årets lyckade test av Leksands Julknäcke så var vi nyfikna på hur årets version smakade. Turligt nog så lyckades de även detta året och vi hade ett speciellt knäcke till många av julens måltider.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se