Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-31 (onsdag)
31:a december 2014

Årets sista dag firades ut.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 31:a december:

Nyårsaftonen blev en lugn och uppskattad tillställning där huvudrätten hämtades ganska tidigt på dagen från vår favoritpizzeria, efterrätten bestod utav hemlagad gräddglass och “Harry Potter 3” stod för middags-underhållningen. Senare på kvällen serverades en uppskattad ostbricka och annat tilltugg till “Horton Hears a Who!” och “Grevinnan och betjänten“. Det blev även en del familjespel och JVM-hockey innan det till slut var dags för jordgubbsbubbel, fyrverkerier och Gott Nytt År:s-önskande. Ett trevligt avslut på en trevlig kväll. Gott Nytt År!

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se