Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-28 (söndag)
27:e december 2014

Äntligen kom ett litet, tunt lager med snö.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 27:e december:

Efter två slöa efter-jul-dagar så börjar vi sakta men säkert att återgå till lite mer normala förhållanden, både vad gäller mat och sysslor. Visst finns här fortfarande stämningsfulla granar, adventsljusstakar och tomtar vart man än tittar, men hur mycket man än kämpar emot så dröjer det inte lång tid innan julen får anses vara slut för denna gång. Komiskt nog så kom ett litet symboliskt snötäcke på kvällen (tre dagar för sent) och lade sig på marken och visade att det trots allt fortfarande finns några juliga dagar kvar. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se