Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-16 (tisdag)
16:e december 2014

Julklappspapper, etiketter och snören är redo för de sista klapparna.

Dagens julplaner – 16:e december (8 dagar kvar till julafton):

Gårdagens julförberedelser bestod till stor del av Planering av de sista Julklappsinköpen. Om man tänker beställa dem online så är det nu ett gränsfall om de hinner levereras eller ej så för säkerhets skull så får det bli ytterligare en julklappsshoppingrunda. På kvällen åt vi en liten halvt julig buffé med Jansons Frestelse, kokt potatis, löksill, kokt ägg, stekta kotletter och grädde, vilket var uppskattat av alla.

Det är nu endast åtta dagar kvar till julafton och trots en ambitiös planering så har vi en hel del saker kvar att fixa innan julafton. För att undvika att julstressen infinner sig så kan man hoppas att ett antal av de punkter som hoppats över bli avbockade i dag.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se