Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-14 (söndag)
14:e december 2014 2014-12-14

3:e ljuset tänds på Adventsljusbrickan + gårdagens Lucia-bricka.

Dagens julplaner – 14:e december (10 dagar kvar till julafton):

Gårdagens Lucia-firande blev, som sagt, riktigt trevligt och trots en del felsjungingar (både vad gällde texter och låtar) så kan mammans bejublade En-mans-Lucia-tåg bli ett återkommande inslag i julfirandet.

Eftersom det i dag, den 14:e december, är den Tredje Advent så har vi ytterligare en ganska lugn dag framför oss innan det blir till att tänka på de sista julförberedelserna. Huvudaktiviteten för dagen är Advents-myset på kvällen som förmodligen kommer att innehålla “Ensam hemma 2”, glögg, pepparkakscheesecake samt diverse julkakor… men helt säker kan man aldrig vara på förhand.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se