Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-06 (lördag)
6:e december 2014

McDonalds fick ersätta en bortregnad julmarknad – till barnens stora förtjusning.

Dagens julplaner – 6:e december (18 dagar kvar till julafton):

Att allt inte alltid blir som man planerar är inget ovanligt, men att Klippa gräsmattan skulle visa sig bli en av att-göra-punkterna den 5:e december överraskade t.o.m. oss, men så var det i alla fall. 🙂

Vädrets makter spelade oss ännu ett spratt då mammans och pappans planerade besök på Julmarknaden fick ställas in p.g.a. regn. I stället så plockade vi hem lite mat från McDonalds vilket gjorde att barnen i alla fall var supernöjda med de ändrade planerna. Den viktigaste dagspunkten gick dock som den skulle: den första omgången Julköttbullar blev både gjorda och godkända.

En del av dessa köttbullar kommer att avnjutas under kvällens Julbords-tjuvsmakning där vi även kommer att testa lite av de i förhand tillagade kåldolmarna, skinkan, revbenen, grönkålen m.m.. Julbord på julafton i all ära men det är så här i väntan på julen som maten smakar som allra bäst… tycker vi i alla fall. 😀

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se