Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-05 (fredag)
5:e december 2014

Gårdagens uppskattade middag med både julskinka, långkål och julrevben.

Dagens julplaner – 5:e december (19 dagar kvar till julafton):

Precis som planerat så blev både Veckoshoppingen och Pepparnötterna avbockade under gårdagen. Julköttbullarna fick dock se sig utbytta mot en omgång Julrevben i stället så även om det inte går helt enligt planerna så går det framåt i alla fall och det är ju huvudsaken. 🙂

Överst på dagens att-göra-lista står en första omgång Julköttbullar och nu lär de bli gjorda då det inte kan skjutas upp länge. Om vädret håller i sig så kan dagen även bjuda på årets (för oss) första Julmarknad. Snö är inget krav men regn lägger lite sordin på stämningen så vi hoppas på det bästa.

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se