Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-03 (onsdag)
Julklapp

Årets första inslagna julklapp.

Dagens julplaner – 3:e december (21 dagar kvar till julafton):

Gårdagen tillbringades inte bara i ett kålosande kök där frysen fylldes av Kåldolmar och kålpuddingar utan det blev en hel del Julklappsinslagning också. Att slå in julklapparna efterhand som de köps in gör inslagningen till en ganska trevlig sysselsätttning, i stället för att det blir ett stressigt “måste” kvällen innan julafton.

Enligt vår familjs Julplanering så är det i dag dags att baka Pepparnötter och planera de sista Julklappsinköpen. Visst kommer det att bli bakat pepparnötter, men hur mycket vi än planerar så lär vi nog få kämpa ett tag till med våra julklappsinköp. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se