2008-09-15 (måndag)
Enkel lunch till två personer av grillade hamburgare.
2 st | “Grillfärdiga hamburgare”, 120 g, Scan |
2 st | hamburgerbröd, XL |
några | lökskivor |
några | ananasringar, från burk |
lite | bostongurka, Felix |
lite | ketchup, Felix |
- Grilla hamburgarna några minuter på varje sida, tills de är klara rakt igenom.
- Fyll hamburgerbröden med hamburgare, lök, bostongurka, annanas och ketchup.
Pappan: “God. Ingen större skillnad på hamburgaren när man grillar den än när man steker den i stekjärnet.”
Mamman: “Mäktig och god men som sagt: ingen större skillnad från stekjärnsstekt.”
Kommentar: Scans “grillfärdiga hamburgare” är betydligt matigare och smakar mer än deras “snabbhamburgare”, men godast blir det naturligtvis med hemmagjorda hamburgare, se länk nedan.
Fler recept med anknytning till hamburgare: | |||
Hemmagjorda hamburgare |
Hemmagjord hamburgerdressing |
(Andra bloggar om: mat, recept, hamburgare, lunch, snabbmat, matblogg)