Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2021-12-03 (fredag)
3:e december Snö Julpyssel KitKat-julgranar

3:e december (21 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Julstädning

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Rudolph The Red Nosed Reindeer” med Dean Martin via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Vintern fortsätter att härja utomhus och även om den inte är lika imponerande längre så blev det ytterligare en julig snö-promenad för att ta in allt det vackra. Om inget annat så är det så trevligt att komma in i värmen igen. 😀 Annars bestod julstöket mest av att försöka motivera alla att hjälpa till med städningen inför julen… vilken går framåt men inte så snabbt.

Om man har rester av KitKat-choklad hemma (efter att t.ex. ha gjort en chokladtårta) så passar de väldigt bra till att göra små söta julgranar. Det blir tre granar per choklad. En trevligt sätt att få använding av rester samtidigt som det blir ett roligt julpyssel. (Båda idéerna är hämtade från andra sidor på nätet.)

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se