Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2020-12-14 (måndag)
Brända Mandlar Brända Mandlar och Jordnötter

Test av Estrellas Brända Mandlar & Jordnötter

1 st Brända Mandlar & Jordnötter, 120 g – Estrella

Kommentar: Brända mandlar och rostade jordnötter i en honungsglasyr, tillsammans med ett glas glögg, var en kombination som mamman i huset tyckte var väldigt god och som hon gärna köper hem fler jular. De reseterande familjemedlemmarna var däremot inte lika nyfikna och hann faktiskt inte smaka dem innan de tog slut, vilket får det sammanlagda betyget att sjunka. Gillar man krispiga mandlar och jordnötter med en söt tvist så kan det vara värt att testa dessa juliga godheter. 🙂

Betyg: 4/5

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se