Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2019-12-05 (torsdag)
4:e december Jansons Frestelse Tomten är far till alla barnen Kvibille Ädelost

4:e december (20 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Tillaga Jansons Frestelse till julafton

Se recept på: Jansons Frestelse

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Rudolph The Red Nosed Reindeer” med Dean Martin via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Onsdagen inleddes precis som planerat och det blev tre små Jansons Frestelser tillagade, varav en försvann redan samma lunch tillsammans med kokt ägg, brysselkål och morötter. Mamman är den enda som gillar Janson och julfilmen “Tomten är far till alla barnen” och därför slog hon två flugor i en smäll och hade en riktigt trevlig jullunch.

På kvällen ordnade barnen en Wii-spel-kväll medan mamman testade olika sorters ädelost och choklad. En mycket lyckad kväll, som i ärlighetens namn improviserades fram p.g.a. en långdragen, icke fungerande internetuppkoppling. Oavsett orsak, det blir inte roligare än man gör det.

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se