Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-29 (lördag)
29:e december ägg- och sillfrukost nyårshopping laxsnittar

Lördagen den 29:e december:

♥ Dagens Julplaner:
Rensa kyl & sval på julmatsrester
Nyårs-shopping

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Do They Know It’s Christmas?” med Band Aid 1984 via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Efter den traditionella morgonpromenaden och frukosten med julmatsrester så togs den lediga dagen till vara av familjemedlemmarna på lite olika sätt. Då nyårsafton närmar sig med stormsteg så gjordes en del inköp inför nyårsfirandet innan det bjöds på en lite försenad, men mycket uppskattad, Annandags-middag med fläskfilé och potatisklyftor.

Det slogs även två flugor i en smäll när vi kombinerade ett test av krustader och vol-au-vent inför nyårsafton och avslutade resterna av den varmrökta laxen och romsåsen. Kombinationen blev helt OK…. men ingen fullpoängare, så vi har fortfarande en del att tänka på vad gäller förrätten. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se