Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-26 (onsdag)
juleskum 2018 skumtomtar kolajuleskum

Test av Årets Smak på Cloettas Juleskum: Skumtomtar med smak av kola

1 st Juleskum 2018 – Kola (100 gram) (Cloetta)

Kommentar: Traditionsenligt så testades den nya sortens JuleskumSkumtomtens dag (tillsammans med originalet och den chokladdoppade varianten) och även detta året kom vi fram till att den sistnämnda är vår överlägsna favorit. 😀

Vad gäller årets juleskum med kola så påminde de om kolasnören, både till lukt och smak, och var därför väldigt uppskattade. Ibland är det synd att det bara är tillfälliga besök, för även i år så hade vi velat ha årets smak som ett återkommande julgodis.

Betyg: 4+/5

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se