Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-22 (lördag)
22:a december kamben ostbricka

22:a december (2 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Sista julklappsinköpen
Ordna och provsmaka julrevben

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Julen är här” med Charlotte Perrelli & Christer Sjögren via YouTube

♥ Dagens klassiska Julkalender-avsnitt:
Se “Albert och Herberts julkalender “:
Avsnitt 22 av 24: “Familjelycka” via SVT Öppet Arkiv

♥ Dagens Julaktiviteter:
Tidigt på morgonen åkte föräldrarna iväg för att fynda de sista julklapparna men kom hem med betydligt mer än det, bl.a. fyra spontaninköpta, affärsgrillade kamben. Hälften åkte in i frysen till julafton (föredrar dessa framför de traditionella, feta julrevbenen) medan resten serverades som dagens lata middag, tillsammans med pommes, baguette och olika såser. Enkelt, gott och praktiskt, speciellt nu när man gärna äter gott men ingen vill/har tid att stå i köket. 🙂

På kvällen så blev det lite jul-mys i soffan i form av ost-bricka, julmust och film. Tanken var att det skulle avnjutas en julfilm men på något sätt så slutade det med att vi tittade på “Det våras för rymden” i stället. Inte så juligt kanske, men väldigt uppskattat. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se