Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-12-10 (måndag)
delikatessköttbullar Dafgårds

Test av Dafgårds Små Delikatessköttbullar

1 pkt Små Delikatessköttbullar (Dafgårds, 500 g = ca 3 port.)

Tillagningsanvisningar enligt förpackningen:
Stekpanna: Stek de frysta köttbullarna i smör på medelstark värme 5-6 minuter.
Rör om då och då.
Ugn: Värm de frysta köttbullarna i 160°C 12-13 minuter.

Kommentar: Då Mannerström har en tomteluva på förpackningen så kan man få för sig att dessa köttbullar skulle kunna vara en nödlösning om man inte har tid att göra egna hemlagade julköttbullar… men det är inte något vi kan skriva under på här i alla fall.

Eventuellt kan det vara ett bra helfabrikat om man vill ha vanliga köttbullar men något direkt juligt hittade vi inte med dem. Däremot så gillade barnen dessa… men de är ju inte så förtjusta i våra julköttbullar med kryddpeppar så de bedömde ju efter helt andra måttstockar. Allt beror på vad man är ute efter och därför får det bli ett medelbetyg här.

Betyg: 3/5

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se