Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-31 (söndag)
juleskum skumtomtar lingonjuleskum

Test av Årets Smak på Cloettas Juleskum: Skumtomtar med smak av lingon

1 st Juleskum 2017 – Lingon (100 gram) (Cloetta)

Kommentar: Mer utav tradition än att vi faktiskt tror att Årets Smak ska överraska positivt så fortsätter vi att testa den nya sortens Juleskum runt Skumtomtens dag varje år. I år gjorde dock lingonskumtomtarna succé och två av familjemedlemmarna gick t.o.m. så långt som att beskriva dem som ännu godare än originalet. Vågar man hoppas på att de tillverkar en liten batch även inför 2018? Vi hade i alla fall köpt av dem, utan tvekan, även om den chokladdoppade varianten fortfarande är favoriten här hemma.

Betyg: 4+/5

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se