Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-27 (onsdag)
27:e december laxbaguette nyårshopping

Onsdagen den 27:e december:

♥ Dagens Julplaner:
Lugn Familjedag
Nyårsplanering

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Nu lagar vi julen” med Edward Blom via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Sakta men säkert börjar julmaten ta slut (bortsett från en del vi har i frysen samt skinkan och några oöppnade förpackningar i kylen) och i dag var det den varmrökta laxen och romsåsen som blev till några sista, uppskattade baguetter. Någon julmats-rest-middag blev det dock inte utan barnen beställde pizza medan föräldrarna åt rester från gårdagens Biff à la Lindström-middag, vilket gjorde alla nöjda. 🙂

Även nyårsplaneringen gick riktigt bra, så bra att vi t.o.m. gav oss ut och handlade allt vi behöver på menyn så nu är vi till och med före i schemat. Lite nyårsstädning på det så är vi redo för det nya året. Lyckligtvis så har vi några lugna sköna dagar kvar innan dess så att alla (förhoppningsvis) hinner bli friska.

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se