Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-26 (tisdag)
26:e december Biff à la Lindström med ugnsrostade rotfrukter Portionskladdkakor med Noblesse

Måndagen den 26:e december:

♥ Dagens Julplaner:
Lugn familjedag
Annandagsmiddag

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Bjällerklang” med Lars Vegas Trio via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Annandag jul är egentligen inget vi brukar fira direkt men får man ett tillfälle att bjuda på en lite extra festlig middag så tackar vi inte gärna nej. Detta året blev det en lite tidskrävande, men väldigt uppskattad, Biff à la Lindström med ugnsrostade rotfrukter till huvudrätt samt en enkelt, men likväl lite lyxig, portions-kladdkaka med Noblesse-choklad till dessert. Den sistnämnda delade familjen i två läger så vi rundade av det hela med lite hempoppade popcorn med smält smör, vilket alltid går hem. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se