Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-13 (onsdag)
pepparkaksknäcke pepparkaksknäckebröd WASA

Test av WASA:s pepparkaksknäcke

Pepparkaksknäcke (WASA, 245 gram)
(“Ett krispigt knäckebröd med den bästa smaken av julen. Smaksatt med pepparkakskrydda av kanel, ingefära, kardemumma och kryddnejlika. Passar perfekt till glöggfikan och på julbordet.” / wasabrod.se)

Kommentar: Enligt produktens hemsida så finns detta pepparkaksknäcke “i begränsad upplaga julen 2017” men mamman (som var den enda i familjen som intresserade sig för knäcket) ser gärna att det kommer tillbaka även andra jular. Det ersätter varken knäckebrödet eller pepparkakan men är ett välkommet inslag i en lite mer matig glöggfika med ost och olika typer av frukt.

T.ex. så har kombinationen av pepparkaksknäcke, cheddarost (bl.a. Allerum Cheddar 12 mån), päron och granatäppelkärnor varit ett uppskattat inslag vid familjens glöggmys.

Betyg: 4/5

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se