Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-11 (måndag)
varm jultallrik jullunch

En enkel lunchtallrik med smakprov från det varma julbordet.

Enkel jullunch-tallrik:
Julköttbullar (här: hemlagade) Janssons Frestelse (här: Lysekils) eller Kokt potatis
Prinskorvar (här: SP Chark) Morotslåda (här: hemlagad)
Grillade kamben (här: butiksköpta) Brysselkål

Kommentar: Efter den kalla jultallriken, med bl.a. skinka, ägg, sill och räkblandning, så var det dags för den varma jultallriken och den var nästan lika uppskattad den. Hade vi bara tagit oss tid att laga en hemlagad Jansons Frestelse (se recept) så hade det blivit riktigt bra för alla de övriga smårätterna var riktigt goda, både var för sig och tillsammans. Nåja, en av anledningarna till att vi gör dessa små tjuvsmakningsmiddagarna är ju för att ta reda på vilka snabb-fällor man inte ska falla i och här hittade vi ju en. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se