Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-11-22 (tisdag)
sparrissoppa Grön Sparrissoppa Kelda Soppa

Snabb lunch bestående av färdig soppa och gott bröd.

1 st Grön Sparrissoppa, Kelda, 5 dl
1 st minibaguette
  1. Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
  2. Värm minibaguetten i ugnen.
  3. Servera soppan tillsammans med minibaguetten.

Mamman: “Njae… första intrycket var inte allför trevligt. I stället för en mild sparrissmak, som jag förväntade mig, så hade soppan en stickig, beskaktig ton. Eventuellt kan man maskera smaken med hjälp av extra kryddor och göra den mer intressant genom att stoppa i diverse andra ingredienser. Jag tror dock inte att det blir några fler försök med just denna soppa då grundsmaken inte var riktigt godkänd.”

Kommentar: Detta är den första av åtta Kelda soppor som vi testar nu runt jul/nyår. Tanken är att vi ska hitta en eller ett par goda soppor som man kan använda som grund de dagar man vill ta lite genvägar i köket.

Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Kelda soppor

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se