Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-08-31 (onsdag)
thaisoppa Thai Röd Currysoppa Felix mustig soppa

Snabb höstlunch bestående av färdig soppa och gott bröd.

1 st Thai Röd Currysoppa, Felix, 475 g
1 st minibaguette
  1. Värm soppan på medelvärme under omrörning i en kastrull.
  2. Värm minibaguetten i ugnen.
  3. Servera soppan tillsammans med minibaguetten.

Mamman: “Första smakintrycket var inte alltför positivt då soppan kändes konstigt citronig. Den var dock så kryddstark att smaklökarna domnade av / vande sig efter ett tag så soppan går helt klart att få i sig i nödfall. Stora krispiga vattenkastanjebitar och minimajs hörde till det positiva medan de många, stora och sliddriga romanabönorna inte tillförde någonting. Kycklingbitarna var däremot inte många men det var lika bra det då en av dem var riktigt stor, seg och otuggbar. Denna soppa kommer jag inte att köpa hem fler gånger.”

Kommentar: Detta var en i raden av många tester av färdiga soppor som vi genomför här under hösten. Så här långt så är detta den soppa som fått lägst betyg och det är inte troligt att vi kommer att köpa hem den fler gånger.

Se hela testet (som uppdateras efterhand) här: “Produkttest: Felix Mustiga soppor

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se