Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-21 (måndag)
skumtomtens dag

Skumtomten – en av familjens “måsten” till jul

Barnfamilj.se:s favorit:
Juleskum

Kommentar: I dag är det Skumtomtens dag och då vi körde en test av “Julenissen” här på bloggen förra året så passar det ju bra att vi uppmärksammar den “riktige” tomten i år. Någon egentlig test behövs ej utan vi bara konstaterar att vi (alla förutom dottern) fortfarande är barnsligt förtjusta i detta godis och försöker att hålla nere på inköpen, men att det alltid slinker ner några tomtar vid juletid. 😀

(OBS! Detta ska inte ses som någon absolut fakta-text utan är endast avsedd att dokumentera Barnfamilj.se:s jul och hjälpa oss planera framtida jular. Andra familjer har kanske/förmodligen andra favoriter.)

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se