Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-13 (söndag)
13:e december Tredje Advent lucia-fika

Söndagen den 13:e december (11 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Tredje Advents-firandeLucia-firande

♥ Dagens klassiska Julkalender-avsnitt:
Se Avsnitt 13 ur “Trolltider” (Julkalendern från 1979): “Lucia, hår och stearin” via SVT Öppet Arkiv

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Sankta Lucia” med svenskt luciatåg via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
En av familjemedlemmarna hade stora förhoppningar om att årets kombinerade Lucia- och Tredje Adventsfirande skulle inkludera julfilmen “Ett päron till farsa firar jul“, men resten av familjen var inte lika sugna på det så den fick därmed sälla sig till de många andra sakerna som hoppades över denna jul.

Eftersom även vanilj-saffransbullarna fanns med på den listan så överraskade pappan (som var den som främst är emot saffran i lussekatterna) familjen med affärsköpta saffransbullar som inte bara mamman, utan även båda barnen uppskattade. Så nu när vi vet att tre av familjemedlemmarna gillar saffran så kommer vi aldrig mer att hoppa över de hembakade saffransbullarna. 😉

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se