Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-14 (onsdag)
13:e januari 2015 2015-01-13

Tjugondag Knut – julgranen åker ut – och julen firas av med en god middag

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 13:e januari 2015:

Då var vi framme vid Tjugondag Knut och alla spår av julen är nu bortstädade. Eller nåja, vissa saker står fortfarande lite undanknuffade i en vrå men annars så är det numera helt tomtefritt i huset och varje julgardin, juleljus och liknande är nu borta för denna gång.

Efter en sista genomstädning av huset så samlades vi på kvällen för en trevlig fira-ut-julen-familjemiddag bestående av oxbiffar / kidneybönsbiffar, hasselbackspotatis, kokt broccoli och bearnaisesås. Alla var väldigt nöjda med maten (samt den efterföljande efterrätten med bl.a. julgransplundrings-choklad) och tyckte att det var ett lämpligt sätt att sätta punkt för julen 2014, som nu (tyvärr) får anses vara över.

Efter nästa, sammanfattande inlägg så avslutar vi Barnfamilj.se:s julblogg för den här gången och återupptar vår vanliga matblogg. Vi vill därför redan nu passa på att önska våra läsare God Fortsättning på det nya året! 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se