Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-10 (lördag)
10:e januari 2015

För att underlätta Tjugondag Knut-julutstädningen packades tomtarna undan redan idag.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 10:e januari 2015:

Vi har ju redan plockat undan både adventsljusen och den stora granen så det var egentligen bara en tidsfråga innan alla prydnadstomtarna också blev förvisade till sina kartonger, vilket de blev idag.

De flesta andra år brukar vi låta allting vara framme tills Tjugondag Knut men denna nya taktik, att ta bort några saker åt gången, känns som ett bättre fungerande sätt. Det lär finnas tillräckligt med saker kvar att fixa vid julgransplundringen ändå. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se