Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-24 (onsdag)
24:e december 2014

Julstrumpan är redo för sitt traditionella en-gång-om-året-uppdrag.

Dagens julplaner – 24:e december (Julafton):

Dagen innan julafton gick till största delen åt till att förbereda för den stora dagen. Det storhandlades Julmat, koktes Julgröt, griljerades Julskinka, lades in Chilisill m.m.. När det mesta var gjort samlades hela familjen för en lugn stund på kvällen då pappan läste “A Visit from St. Nicholas“ och det serverades lite gott tilltugg. Det hela var en uppskattad och mysig paus som vi gärna tar en repris på även följande jular. 🙂

I dag, onsdagen den 24:e december, är det då äntligen Julafton. Alla förberedelser är klara och förhoppningsvis så blir det en dag med många skratt, god mat, roliga överraskningar och glada barn. 🙂 Om allt går som det är tänkt så börjar vi dagen med vars en Morgonjulklapp till barnen och spenderar lite tid tillsammans bara vi fyra innan det är dags för olika Släktfirande med traditionell Julmat och Julklappsutdelning med en trevlig paus mitt i då hela familjen samlas framför Kalle Anka.

Vi vill nu passa på att önska er alla en god jul och hoppas att ni får en riktigt trevlig julafton, hur ni än väljer att fira den. God Jul!

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se