Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-22 (måndag)
22:a december 2014 2014-12-22

Fjärde-Adventsmys-tallrik med äggtoddy, mjuk pepparkaka och julgodis samt Adventsljusstaken.

Dagens julplaner – 22:a december (2 dagar kvar till julafton):

Gårdagens jul-aktiviteter bestod i att baka en Mjuk Pepparkaka, sätta upp ytterligare en (mindre) Julgran i hallen, som kändes lite mörk nu när det fanns julljus på alla andra ställen, samt kvällens Adventsmys, som innefattade slutet av “Ett päron till farsa firar jul“, Julgodsaker samt Äggtoddy till föräldrarna och Saft till barnen. (Att komma ihåg till nästa år: Äggtoddyn var väldigt god men bör inte serveras tillsammans med andra sötsaker då den var väldigt söt i sig själv.)

Dagen kommer att gå åt till att försöka knyta ihop alla eventuella lösa trådar som fortfarande finns inför julen, bl.a. genom att pricka av vår Planeringslista för att se så vi inte missat något väsentligt. Klart är i alla fall att det blir till att Lägga in sill och planera de sista julmatsinköpen som lär göras dagen innan julafton… som nu endast är två dagar bort. 😀

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se