Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-09 (tisdag)
9:e december 2014 2014-12-09

Mumsig glass-skapelse & IKEA:s entré-julgran.

Dagens julplaner – 9:e december (15 dagar kvar till julafton):

För att bäst bevara julefriden så beslutade vi att låta det planerade besöket vid IKEA:s julbord att bli en mor- och dotter-dag i stället för en familjeaktivitet. På detta sätt blev alla nöjda.

Förutom att njuta av den förvånansvärt goda julmaten så passade vi även på att strosa runt i det juldekorerade köpcentret, vilket resulterade i en hel del Julklappsshopping och tester av diverse Glass-skapelser. Det blev m.a.o. en riktigt mysig dag som förhoppningsvis är början på en ny jultradition. 🙂

Dagens julpunkt, enligt vår Julplanering, är inte riktigt lika mysig utan innebär en heldag i köket då det är dags att göra Karelska Piroger och Äggsmör. Ett måste till både jul och påsk, i alla fall om ni frågar mamman och barnen, så det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se