Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-08 (måndag)
8:e december 2014

Andra-Adventsmys-tallrik med glögg och diverse godsaker.

Dagens julplaner – 8:e december (16 dagar kvar till julafton):

Eftersom även söndagens chanser till ett besök på Julmarknaden regnade bort så fick 7:e-december-julstöket endast bestå utav en omgång Rischoklad. Kvällens Adventsmys, som inte är mer avancerat än att familjemedlemmarna tänder adventsljus, ser en julfilm och äter lite gott och sedan får lov att lämna soffan när man tycker man är klar, blev riktigt trevlig trots att vi inte kunda hitta “Grinchen” och fick se “Scrooged” i stället. 🙂

Enligt vår Julplanering så är det i dag dags att röra ihop årets Pepparkaksdeg och provsmaka IKEA:s Julbord. Vi har en färdigköpt pepparkaksdeg i kylskåpet som säger att punkt ett knappast kommer att hända men förhoppningsvis blir det en tur till det stora möbelföretaget senare i dag. Halva familjen röstar för – halva röstar emot, så vi får se hur det blir. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se