Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-01 (måndag)
1:a december 2014

Småpaket till barnens adventskalender

Dagens julplaner – 1:a december (23 dagar kvar till julafton):

I dag är det den första december, vilket betyder att barnens efterlängtade adventskalender med inslagna chokladpaket nu är upphängd och väntar på att öppnas. En trevlig tradition de aldrig verkar växa ifrån. SVT:s julkalender, som i år heter ”Piratskattens hemlighet”, är däremot en tradition de inte riktigt tagit till sig men det kan vara för att det trots allt “var bättre förr”. 😉

På dagens julschema finns endast en punkt, men den lär ta hela dagen eftersom det är fråga om Julshopping i Ullared. All förbrukningsmaterial man kan tänkas behöva inför julen, som julklappspapper, ettiketter, servetter, plastfolie, plastpåsar m.m. , är det nu dags att bunkra upp med. Om man sedan råkar springa på några lämpliga julklappar eller oemotståndliga juldekorationer så får man se det som en trevlig bonus.

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se