Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-11-30 (söndag)
30:e november 2014

1:a ljuset tänds på Adventsljusbrickan

Dagens julplaner – 30:e november (24 dagar kvar till julafton):

I dag är det Första Advent och den kommer kanske inte att “firas” i ordets rätta bemärkelse utan det blir väl mer till att njuta av lugnet och det Advents-städade huset med sina nya gardiner och ljussken. Några tomtegardiner eller prydnadstomtar har vi dock inte plockat fram än. De brukar snällt få ligga kvar i sina lådor tills dagen då barnen slutar skolan för jullovet.

Innan det är dags för den planerade Advents-mysstunden med tända ljus, någon klassisk jul-film, glögg och jul-bullar så blir det en tur till Köpcentret för att kombinera nytta med nöje. Med lite tur blir man kanske klar med årets Julklappsinköp, om inte så har man förhoppningsvis haft en trevlig stund i alla de juldekorerade affärerna.

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se