Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-11-29 (lördag)
29:e november 2014

Provsmakning av adventsfirandets olika bullar.

Dagens julplaner – 29:e november (25 dagar kvar till julafton):

Efter gårdagens stora räd i köket då frysen (och en del magar) fylldes med både saffransbullar och pepparkaksbullar så är det i dag dags att ta tag i en lite mindre skojig del av julförberedelserna, d.v.s. Advents-städningen.

En hel del har redan förberetts men det återstår fortfarande en hel del finputsning innan det senare på dagen är dags att plocka fram och sätta upp alla adventsljusstakar, adventsstjärnor och några ljus-arrangemang.

För att inte vara ute i sista sekunden så har vi även planer på att lägga sista handen vid adventskalendern, som i vårt fall består utav 48 små inslagna mini-chokladpaket. Vanliga adventskalendrar växer kanske barnen ifrån, men har man vant dem vid att de ska få en chokladbit varje morgon så lär de vilja fortsätta med det tills de flyttar hemifrån. Roligt är det i alla fall att det uppskattas. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se