2010-09-26 (söndag)
![fiskgratäng fiskgratäng](/matgrafik/2010/mini_10-09-26_fiskgratang_01.jpg)
![gratäng gratäng](/matgrafik/2010/mini_10-09-26_fiskgratang_02.jpg)
![Findus Findus](/matgrafik/2010/mini_10-09-26_fiskgratang_03.jpg)
Test av Findus frysta en-portions-fiskgratäng med räksås.
1 st | Fiskgratäng – Räksås, 1 portion, Findus |
- Tag fiskgratängen ur sin förpackning.
- Tillaga 7½-8 minuter på full effekt i micron (jag tog 8 minuter) och låt den sedan stå några minuter.
- (Eller så tillagar man gratängen 35-40 minuter i mitten av en 200-gradig ugn.)
- Kontrollera så att fisken är färdiglagad.
- Servera fiskgratängen tillsammans med en sallad.
Mamman: “Njae… visst gick det att äta men det var inte så överdrivet gott. Mosen var lite väl torr på sina ställen och såssmaken blev alltför maffig efter ett tag.”
Kommentar: I vanliga fall tillagar vi allt man kan i ugnen men just nu så hade jag endast tillgång till mikron, så då blev det som det blev. Kanske blir resultatet bättre om man värmer det i ugnen men förmodligen inte.
(Andra bloggar om: produkttest, Findus, fiskgratäng)