Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2018-01-01 (måndag)
1:a januari våffla med bacon och avokadoröra Ivanhoe-osttallrik

Måndagen den 1:a januari:

♥ Dagens Julplaner:
Lugn Familjedag med bl.a. “Ivanhoe

♥ Dagens JulNyårsmusik:
Lyssna på “Happy New Year” med Abba via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Nyårsdagen inleddes med en uppskattad våffel-brunch som antingen kunde avnjutas med grädde och jordgubbssylt (bra sätt att få användning för julens vispgrädde) eller lite matigare med knaperstekt bacon och avokadoröra (om man t.ex. har över någon avokado sedan nyår). Dagens höjdpunkt var dock “Ivanhoe” som var tänkt att ses i TV-soffan med rester från nyårsaftonens ostbricka/chips & dippa men som de flesta (traditionsenligt) mest tittade på i förbifarten medan de gjorde lite allt möjligt annat. 🙂

Traditionsenligt så avslutar vi julbloggen så här vid nyårsskiftet och återgår till vår vanliga matblogg, i alla fall efter en liten övergångsperiod då vi lägger upp en del recept och tester från julperioden som vi ännu inte hunnit med. Sedan kör vi som vanligt igen med veckomenyer varje vecka och lite nya recept och produkttester då och då. 😀

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se