Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-12-15 (fredag)
affärsköpt knäck handgjord knäck Solberga

Test av handgjord knäck från Solberga Konfektyrfabrik

Mammas goda knäck (Solberga Konfektyrfabrik, 140 gram)
(“Vår handgjorda knäck. – En älskad klassiker av högsta kvalité, ökande i popularitet år efter år!” / solberga.nu)

Kommentar: Förra året hoppade vi över knäcken helt, vilket inte var helt uppskattat, så detta år testade vi en affärsköpt variant och det visade sig fungera alldeles utmärkt, i alla fall om man prioriterar tiden man tjänar på att inte göra dem själva.

Visst är den hemlagade knäcken betydligt godare (se recept på knäck utan mandel eller nötter) men för att vara affärsköpt så har den en väldigt god hemlagad smak (dock lite mer åt det brända/mörka hållet än vi är vana vid) och rätt, halvhård konsistens. Alla i familjen gav knäcken godkänt och därför köpte vi hem ytterligare några burkar så att vi klarar oss över julen. 😛

Betyg: 4/5

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se