Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-11-26 (söndag)
26:e november julköttbullar köttbullemacka

26:e november (28 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Göra första omgången Julköttbullar (se recept)

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Mistletoe And Wine” med Cliff Richard via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Söndagens julaktivitet bestod i att göra en första omgång julköttbullar. Dessa kommer att avnjutas på olika sätt under julsäsongen medan julbordets köttbullar kommer att tillagas vid ett senare tillfälle. Många föredrar att göra alla köttbullarna på en gång, så att det är gjort, medan mamman här hellre delar upp köttbullstrillandet i mer behändiga omgångar. Kvällen avslutades med en välförtjänt julsmörgås med julköttbullar, rödbetssallad, tomat, smörgåsgurka, persilja, salladsblad och apelsinskiva. 😀

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se