Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2017-01-01 (söndag)
1:a januari Rester av nyårsaftons ostbricka Pommespizza

Söndagen den 1:a januari:

♥ Dagens Julplaner:
Lugn Familjedag med bl.a. “Ivanhoe

♥ Dagens JulNyårsmusik:
Lyssna på “Happy New Year” med Abba via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Årets första dag blev, precis som väntat, en riktigt lugn och trevlig dag som fylldes av datorspel, Ivanhoe och pizza. Nåja, det var endast mamman som satt igenom hela Ivanhoe och föräldrarna valde skinkgratäng i stället för pizza, men i stora drag så var det en traditionell Nyårsdag. 🙂

Precis som förra året så tycker vi att nyårsskiftet är ett bra tillfälle att avsluta julbloggen. De närmaste dagarna kommer vi dock att lägga upp en del recept och tester från julperioden som vi ännu inte hunnit med. Sedan återgår vi till den vanliga matbloggen för att (förhoppningsvis) åter blåsa liv i julbloggen i november 2017. 😀

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se