Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2016-05-09 (måndag)
jordgubbstårta

I dag är det på dagen tio år sedan jag postade mitt första inlägg här på Barnfamilj.se. Grundtanken var ju att jag skulle samla alla mina recept på ett ställe och det har jag nu mer eller mindre gjort. Bloggen fortsätter naturligtvis att kompletteras med ytterligare recept men används mest som ett hjälpmedel i vardagen, med sina färdiga veckomenyer, middags- och dessert-slumpare och mängder med enkla vardagsrecept.

Att det är fler än bara vår egen familj som har nytta och glädje av sidan förstår jag av alla de trevliga kommentarena som dyker upp. Tack för det, det värmer. 😀

P.S. Tårtan på bilden är en enkel jordgubbsgräddtårta gjord på färdigköpt tårtbotten, hemlagad vaniljkräm, jordgubbar, maränger och grädde. Inga konstigheter, bara enkelt och gott. 😀

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se