Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-20 (söndag)
20:e december Fjärde advent Fjärde-advents-snacks

Söndagen den 20:e december (4 dagar kvar till julafton):

♥ Dagens Julplaner:
Fjärde Advents-firande

♥ Dagens klassiska Julkalender-avsnitt:
Se Avsnitt 20 ur “Trolltider” (Julkalendern från 1979): “Bergatrollet gångar sig att sova” via SVT Öppet Arkiv

♥ Dagens Julmusik:
Lyssna på “Last Christmas” med Wham! via YouTube

♥ Dagens Julaktiviteter:
Vore det inte för Skumtomtarna, Julmusten och julfilmen “Scrooged” så hade vårt fjärde-advents-firande kunnat misstas för att vara ett vanligt helg-mys då det bestod av något så icke-juligt som chips och dippa. Alla var dock nöjda och det är ju huvudsaken. 😀

Förra året överdrev vi fjärde-advents-myset en aning med Varm äggtoddy (se recept), Mjuk pepparkaka (se recept), Ischoklad med olika smaker (se recept), Wienernougat (se recept), Snöbolls-godis (se recept) och Chokladfras (se recept) – vilket visade sig vara lite väl mycket av det goda. Nästa år blir utmaningen att försöka hitta något juligt som alla vill ha, fast utan att överdriva. 😀

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se