Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-16 (onsdag)
Ingelsta Kalkon kalkonprinskorv

Test av Kalkonprinskorvarna från Ingelsta Kalkon

1 st Ingelsta Prinskorv av kalkon

Kommentar: Då dottern ofta försöker hitta andra alternativ än nöt- och fläskköttsrätter så blev mamman väldigt glad när hon hittade detta fågelalternativ till de vanliga jul-prinskorvarna. Sagt och gjort, vid vår tjuvstart på julmaten en vecka innan jul provsmakades korvarna men de fick ett svalt mottagande. Smaken var det egentligen inget fel på, den var mjuk och behaglig, men det tillförde inte så mycket. Inget som vi kommer att servera vid det riktiga julbordet men eventuellt köpa hem till en vanlig lunch i framtiden.

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se