Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-12-10 (torsdag)
Dufvenkrooks hjortronglögg glöggfika

Test av Dufvenkrooks Hjortronglögg

1 st Dufvenkrooks Hjortronglögg

Barnen: Gillar inte glögg – var ej intresserade av att smaka.
Pappan: Gillar glögg men inte hjortron – var ej intresserad av att smaka.
Mamman: “Eftersom jag älskar både hjortron och glögg så hade jag höga förväntingar på denna kombination och lyckligtvis så levde glöggen upp till dem också. Söt, men inte för söt, hjortronsmakande glögg som passar utmärk tillsammans med pepparkakor och lussebullar. Mums!”

Kommentar: Förutsättningen för att denna glögg ska gå hem är ju att man gillar glögg och smaken av hjortron. Gör man inte det så är det inte mycket att göra åt saken. Tycker man däremot om den så finns det fler användningsområden än uppvärmd till adventsfikat: t.ex. rejält kyld tillsammans med krustader med brie-ost och hjortronsylt. Rekommenderas varmt. 🙂

(Andra bloggar om: , , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se