Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-12 (måndag)
12:e januari 2015

Än finns det kvar rester av både julkakor och julgodis.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 12:e januari 2015:

Efter att vi plockat undan lite julsaker varje dag i en tid nu så beslöt vi oss för att låta dagen innan Tjugondag Knut vara helt städfri och vi passade i stället på att njuta av de julgranar, julstjärnor och adventsljusstakar som fortfarande står kvar uppe. Det blev även en liten julfika av rester från julbaket som fortfarande fanns kvar.

Det känns lite vemodigt att behöva plocka ner alla de fina ljuskällorna, då det fortfarande är ganska mörkt större delen av dygnet, men så får det bli. I morgon städas julen ut helt och följs av en familjemiddag som vi förhoppningsvis hunnit enas om vad den ska bestå av innan det är dags att tillaga den. 🙂

(Andra bloggar om: , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se