Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2015-01-08 (torsdag)
8:e januari 2015

Granplundrings-chokladen flyttades över till den mellanstora granen i väntan på Tjugondag Knut.

Barnfamilj.se:s Julblogg 2014 – 8:e januari 2015:

I vanliga fall brukar vi vänta tills Tjugondag Knut innan vi plockar ner alla julsakerna men just i år så känns det som att de flesta sakerna spelat ut sin funktion redan nu. När den största granen dessutom tog mer utrymme än den spred glädje så var det dags för den att åka tillbaka ner i kartongen igen. Julgransplundringen kommer dock fortfarande att ske på “rätt” dag då vi fortfarande har en mellan- och en minigran kvar uppe, där plundringsgodiset numera hänger. Några traditioner får man hålla sig till. 😀

(Andra bloggar om: , , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se