Barnfamilj.se - Vardagsmat för hela familjen
Barnfamilj.se    Veckomatsedlar    Om Barnfamilj.se    Kontakta Barnfamilj.se   


2014-12-19 (fredag)
juleskum skumtomtar

Test av Cloettas 2014-version av sina klassiska Juleskum – de med smak av pepparkaka.

1 st Cloetta Juleskum Pepparkaka

Hela familjen: “Nää… det här var inget gott.”

Kommentar: De flesta i familjen tycker riktigt bra om de traditionella Juleskum-tomtarna och ser dem som ett självklart inslag i julfirandet. Någon sådan hög status fick inte dessa Pepparkaks-tomtar utan det var nog första gången som vi fick slänga bort en godispåse där det fortfarande fanns en del bitar kvar. Vi kommer dock fortfarande ihåg hur goda Knäck-tomtarna var 2013 och hoppas på en bättre smakblandning till Juleskum 2015.

(Andra bloggar om: , , , , )

 
Mat och Dryck bloggar Blogglista.se